Loading...

Eliass Coaching biedt verschillende vorming van coaching aan.

Je kunt terecht voor:

•  Individuele coaching
•  Supervisie
•  Begeleide intervisie

Wie heeft er niet af en toe behoefte aan een sparringpartner, een coach? Iemand die je een spiegel voorhoudt bij moeilijke beslissingen of situaties. Hier voor kun je bij Eliass Coaching terecht. De coaching is gericht op het ondersteunen, begeleiden en stimuleren van mensen in hun werksituatie of het privéleven.

Een coaching traject kan in duur en in intensiteit volledig worden aangepast op de individuele vraag en wens. Soms kan één gesprek al voldoende zijn om zelf weer verder te kunnen.

Ben je benieuwd of dit wat voor jou is? Neem dan contact op via onderstaande knop en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Met supervisie sta je stil bij eigen (werk)ervaringen, je kijkt kritisch naar jezelf en je manier van werken. Je hebt de mogelijkheid in supervisie om je gedachten te verwoorden, beter inzicht te krijgen welk effect dat heeft op je gedrag en hoe je vervolgens veranderingen kunt realiseren in wat je doet.

Intervisie coaching is een werkvorm waarbij mensen elkaar op basis van gelijkwaardigheid, zelf  verder helpen met vragen en obstakels. De juiste voorwaarden zijn cruciaal voor een effectief leerproces. Goede intervisie vraagt om diepgang.