Loading...

Mijn naam is Marga Salemink (1969) en ik ben als geregistreerd supervisor en coach uw begeleider. Ik heb jarenlange ervaring opgedaan als verpleegkundige, zwemonderwijzer, sport- en spelleider, reisleider, bedrijfsfitness instructeur, kerkelijk jeugdwerker en als groepsleider en consulent binnen de GGZ (met specialisatie in autisme). Ik ben werkzaam vanuit Duiven, Gelderland en omgeving.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als coach. Ook ben ik als supervisor geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Als je iets wilt leren, meer zicht wilt krijgen op het hoe en waarom van je eigen handelen, dan kan dat het beste door denken en doen te combineren en te verbinden. Leren door zelf actief te ervaren, ontdekken door zelf actief te experimenteren.

Op basis van deze overtuiging maak ik, naast de traditionele coaching en supervisie, in de zomermaanden gebruik van mijn eigen zeilboot om jou uit te dagen en te begeleiden. Je wordt hierdoor letterlijk en figuurlijk in beweging gezet. De buitenlucht geeft vaak een andere dimensie aan gesprekken. Terwijl je lekker bezig bent, blijkt het opeens vrij gemakkelijk om je gedachten onder woorden te brengen.

Dit maakt het begeleidingsconcept van Eliass tot een unieke, laagdrempelige en onvergetelijke leerervaring.